Начало |  Кои сме ние |  Галерия |  Новини |  За контакти |  Вход

"Брой 36 / януари 2016"
Въведение
Традиции и иновации
Гост
Гост - продължение
 

Новини
НОВА ПОЛИТИКА НА СПИСАНИЕ „УЧИЛИЩЕ ЗА ДВАМА”
ЧЕСТИТА ЗДРАВА И УСПЕШНА ДА Е 2018 ГОДИНА
ОДОБРЕНИ ПРОГРАМИ ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ
НОВА КНИГА
 

Полезни връзки
Министерство на образованието и науката
Мрежа на учителите новатори
Образователен портал
РИО - гр. Пловдив
ПУ "Паисий Хилендарски"
Булвест 2000
 С НОВО ИМЕ И НОВИ ИДЕИ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ИНФОРМИРАМЕ, ЧЕ ФИРМА „ДИДАС КО – ГАЛЧЕВ” СЕ ПРЕИМЕНУВА НА ЕТ "ПЕДАГОГИЧЕСКА КЪЩА ГАЛЧЕВ - ГЕОРГИ ГАЛЧЕВ".

НОВОТО ИМЕ Е „ПЕДАГОГИЧЕСКА КЪЩА ГАЛЧЕВ” ОТГОВАРЯ НАЙ-ТОЧНО НА ДЕЙНОСТТА НИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ УСЛУГИ И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, С КОИТО 25 ГОДИНИ СМЕ ИЗВЕСТНИ В ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СРЕДИ.

КОИ СМЕ НИЕ:

ГЕОРГИ ГАЛЧЕВ Е ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПРЕДУЧИЛИЩНА ПЕДАГОГИКА – 42 ГОДИНИ. АВТОР И СЪАВТОР НА НАД 70 НАУЧНИ ТРУДА В ПРОБЛЕМАТИКАТА НА ПРЕДУЧИЛИЩНАТА ПЕДАГОГИКА И ВЪЗПИТАНИЕ.

ДОЦ.Д-Р КАМЕЛИЯ ГАЛЧЕВА Е ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПРЕДУЧИЛИЩНА ПЕДАГОГИКА – 42 ГОДИНИ. АВТОР И СЪАВТОР НА НАД 200 НАУЧНИ ТРУДА, КНИГИ, ПОМАГАЛА ЗА ДЕЦА, СТУДИИ, СТАТИИ И УЧАСТИЯ В НАЦИОНАЛНИ И МЕЖДУНАРОДНИ НАУЧНИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ ФОРУМИ. ЦИТИРАНА ОТ НАД 400 КОЛЕГИ В ТЕХНИ НАУЧНИ ПУБЛИКАЦИИ.

МАРИЯ ГАЛЧЕВА- СТОИЦОВА 20 ГОДИНИ ДЕТСКИ УЧИТЕЛ. АВТОРИ СЪАВТОР НА НАД 40 СТАТИИ, ПОМАГАЛА ЗА ДЕТСКИ УЧИТЕЛИ И ДЕЦА.

С ОТГОВОРНОСТ И ВСЕОТДАЙНОСТ ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОДИНИ РАБОТИМ ДА КАУЗАТА НА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ВЪЗПИТАНИЕ В БЪЛГАРИЯ.

СЪЗДАТЕЛИ СМЕ НА АВТОРСКА ДЕТСКА ГРАДИНА (1992) ЦДГ „ДЪГА” ПАЗАРДЖИК И ПОСЛЕДВАЛАТА, АВТОРСКА СИСТЕМА „ИДЕИ ЗА ВСЕКИ ДЕН В ДЕТСКАТА ГРАДИНА” ОДОБРЕНА ОТ МОН ПРОТОКОЛ №5, ОТ 16.04.1998, И ПРИЕТА РАДУШНО ОТ ПЕДАГОГИЧЕСКАТА КОЛЕГИЯ, КОЯТО ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА Я ИЗПОЛЗВА В ПРАКТИКАТА.

ПРЕЗ 2006 СЪЗДАДОХМЕ ПЪРВОТО ЕЛЕКТРОННО СПИСАНИЕ WWW.GALCHEVA.COM. ISSN 1314-4243. ЗА 10 ГОДИНИ СПИСАНИЕТО НИ Е ПОСЕТЕНО ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 500000 ХИЛЯДИ ЧИТАТЕЛИ. СПИСАНИЕТО Е ОБЩОДОСТЪПНО И Е В УСЛУГА НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ДА СПОДЕЛЯТ И ПОЛЗВАТ ПЕДАГОГИЧЕСКИ ОПИТ.
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА БЪДЕЩО ПОЛЗОТВОРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО.
ПОЗДРАВИ КАМЕЛИЯ И ГЕОРГИ ГАЛЧЕВИ

доц.д-р Камелия Галчева"Училище за двама" е първото електронно списание в България за предучилищно възпитание. Създадено е в помощ на учителите и родителите и съдържа оригинални теоретични и практически идеи за възпитанието на децата.
         Издател: ФракТайм ООД, гр. Асеновград